Magyar Trendi Klub

A Magyar Trendi Klub (mtklub.hu) cikkeinek archívuma.

Kövesd a frissítéseket!

Friss topikok

Hogyan tegyünk szert apró érdemtelen előnyökre Kádár János tetoválás segítségével

2008.03.08. 00:34 mtklub.hu

 A legújabb kori demokráciánk vérzivataros „páresztendei” méltán keltik fel az igényt lelkünkben, hogy a múltba révedjünk, és szomorúan sommázuk: Ez nem jól van így… Nem csak a retró jegyében, hanem őszinte hittel fordulunk most a hatvanas-nyolcvanas évek boldog békeidői felé, amikor tiszta, csillogó, egyszerű és világos volt minden. Mint a Kőbányai.

A korszakot a nép egyszerű gyermekéről, Kádár Jánosról nevezték el, aki új Mátyás királyként barátsággal, és szertetettel terelgette népét a „cocialzmus” dicsőséges autósztrádáján, amelynek senki sem látta a végét. Az üdítő nyolcvanas éveket, valamint az azt, követő hanyatlás időszakát bemutató – mára már ikonná merevedett – nagy eposzt, a Szomszédok teleregényt segítségül hívva bátran a kamerával szembemondhatom Lenke néni hangján az igazságot: Akkor jobb volt! És punkt tum!
Kádár János.jpgSajnos az idők multával a kádárizmus fénye megkopott, de szerencsére végleg el nem tűnt! A régi szép idők visszahozhatóak közénk! A bennük rejlő lehetőségeket ki kell aknáznunk, hiszen sokan vagyunk még, akik hiszik, vallják… Szóval tudjátok! (kacsintás)
Egyszerűen csak egy támpont kell, ahol mind összegyűlhetünk! Egy jel, amely segítségével felismerjük soha sem látott (elv… őőőő…) barátainkat! Az akkor és a most egyesülhet egy jelben, amely nem más, mint a Kádár János tetoválás!

Első dolgunk a tetoválás helyének alapos megválasztása testünkön. A legalkalmasabb mindenképpen a váll. Ez a testrész jól látható ujjatlan póló, trikó viselése esetén, vagy nyáron, a zánkai strandon.

Alaposan válasszuk meg a tetováló művészt is! Fényképről másolt részletgazdag tenyérnyi színes portré készíttetése ajánlott, ami mentes mindenféle elrajzolástól, és nem emlékeztet a mindenki által ismert „szeretlek Ica” típusú buta házi firkákra. A míves munka bizonyítja viselője és környezete számára, hogy komolyan gondolja a dolgot, és nagy tisztelője az „Öregnek”. Szemetet ne varrassunk magunkra!
Bármilyen aláírás vagy kiegészítés elhelyezése a tetoválás körül a cikk írója nem javallott. Óvakodjunk az „1956-1988” vagy a „Krumplileves” típusú feliratoktól, hiszen ezzel óhatatlanul túllihegjük a témát.

Látogassuk sűrűn nagyvárosok lakótelepeinek apró garázskocsmáit, régi bisztróit, mert az itt szerzett barátok segítségével juthatunk el olyan benfentes helyekre, mint például:
- panelalagsori munkásőr sakk körök
- ócska bögrecsárdák
- unikumhamisító katakombák, és zugkifőzdék
- panelházi lakógyűlések
…amelyek mind-mind óriási lehetőségekkel kecsegtetnek bennünket, de erre majd a későbbiekben térek ki.

Az öltözékünk legyen a helyhez illő. Kék mackó, papucs, hálós trikó, amely jól láthatóvá teszi míves büszkeségünket, a Kádár János tetoválást. A trikón természetesen melltájon izzadtságfolt, és némi olaj, vagy paprikás zsír legyen! Növesszünk hónaljkutyát és borostát! Hajunkat ne mossuk, egy ideig az egyéb tisztálkodási formákat is mellőzzük! Lengjen körül bennünket férfiak természetes őszinte illata, némi alkohollal, és dohánnyal keverve. Más kiegészítő nem javallott, kivéve gyengén látók esetében a jól bevált és több tíz éve megbízható paraméterekkel rendelkező u.n. SZTK keretes szemüveg.

Járjunk párban. Térjünk be a kis italmérőkbe, majd köszönjünk illedelmesen – orrhangon! Kérjünk italt: Kőbányai sört, vagy némi kevertet. A kettő kombinálása nem ajánlott, hiszen az a hétvégi ivók, és a diszkóba járó tinédzserek balga szokása, minek célja a mielőbbi lerészegedés. Esetünkben a folyamatos szinten tartás az, ami a szűkebb környezetünket jelentő garázskocsmák miliőjének leginkább megfelel. Fröccs fogyasztását polgári attitűdje miatt nem javaslom!
szot.JPG
Helyezkedjünk el kísérőnkkel a pultnál, az italunk fogyasztása közben pedig lapozgassuk a hely által számunkra biztosított írott média termékeit! (Blikk, Napi Ász, Néphazugság, Proletár Divat)
Csendesen diskuráljunk egymással, és a helyiek odacsalogatását, és megismerését kieszközlendő használjunk bizonyos hívószavakat, amelyek majd felkeltik az érdeklődést irányunkba.
Ezek a hívószavak lehetnek:
- Akkor jobb volt…
- SZOT üdülő
- Be kéne csukatni mindet…
- Krumplileves
- ATV
A garázskocsmák régi vágású lakói ezek után elégedetten nyugtázzák majd, hogy fajtájukbelivel van dolguk, és a Kádár János tetoválás még a leggyanakvóbbakat megnyugtatja majd ebben a hitben…

Folytatása következik…

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény kádár

A bejegyzés trackback címe:

https://mtklub.blog.hu/api/trackback/id/tr652188356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása