Magyar Trendi Klub

A Magyar Trendi Klub (mtklub.hu) cikkeinek archívuma.

Kövesd a frissítéseket!

Friss topikok

Tanácsok atomtámadás utánra

2008.04.23. 15:31 mtklub.hu

 Az emberi elme, az idegsejtek végtelen kombinációja tud még szülni érdekességeket, kérem. Az alábbi képet nézve elgondolkodtam hát, hogyan élhetünk túl egy atomtámadást vagy egy meteoritbecsapódást. A képen látható eszköz nagy segítségünkre lehet ebben:

palantagep.jpg

A gépezet csapszeges rögzítéssel (6) kapcsolódik az őt vontató zsigulihoz. (Mi máshoz?) A mellsőkeréken (5) található tejfölös poharak lyukakat vájnak a talajba. Ezután a kényelmes ülésben (4) ülve könnyűszerrel helyezhetjük ezerszám a tápláló sóskapalántákat a detonáció utáni, porhanyós talajrétegbe. A rugózott hátsókerék (2) lágy futást biztosít az egész munkagép számára. A pusztán mechanikus úton behúzható kiegészítő futómű (egyébként bevásálókocsikerék - 100 Forintért beszerezhető bármelyik hipermarket parkolójában) (3) növeli az oldalirányú stabilitást és elvégzi a járulékos talajtömörítést is, ami növeli a sóska vízmegtartó képességét. Ami a legfontosabb: a közel 1 hektoliter űrtartalmú marmonkanna (1) egésznap hűtött kopszosbort biztosít a komplett kiszolgálószemélyzet számára.

Aki nem rest, készítse el házilag! Hasznos lehet!

 

Szólj hozzá!

Címkék: technika találmány magyar termék

A bejegyzés trackback címe:

https://mtklub.blog.hu/api/trackback/id/tr972185098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása